Het team

groepsfoto
Boven v.l.n.r: Leopold, Bert, Jan
Onder v.l.n.r: Yvette, Josee, Myrianne
Annemarie

Annemarie Kota

Zij is een echte idealiste die steeds weer met nieuwe idee├źn voor nieuwe projecten komt aandraven. Zij is de oprichtster, het gezicht en het hart van Het Gouden Hart. Dit doet ze net zoals de rest geheel vrijwillig.

Jan

Jan Molenberghs

Hij is de rechterhand van Annemarie, hij is de mede-oprichter. Jan is eerder de man achter de schermen die het administratieve werk van de site voor zijn rekening neemt. Daarnaast is Jan ook een idealist voor wie ecologie en armoedebestrijding centraal staan.

Bert

Bert Vrijsen

Bert is er ook van het begin af aan bij. Hij vindt het belangrijk om onder de mensen te komen. De klusjes in de winkel zijn taken voor Bert. Als de winkel open is zal Jan er ook altijd zijn, hij vindt het belangrijk om onder de mensen te komen en mensen te helpen.

Josee

Josee Sleurs

Josee vindt het ook zeer belangrijk om onder de mensen te komen en ook zij is er al vanaf het begin bij. Spullen een nieuw leven geven is voor haar geweldig.

Yvette

Yvette Cornelissen

Yvette helpt graag bij dit uitzonderlijke initiatief omdat ze graag nieuwe mensen leert kennen en dan ook kan helpen. Ook Yvette maakt al sinds het prille begin vrijwillig deel uit van Het Gouden Hart.

Myrianne

Myrianne Cornelissen

Zij is de 6de kracht achter Het Gouden Hart. Ze is altijd in de winkel te vinden wanneer deze open is. Ook zij is al deel van dit initiatief sinds het begin.

Openingsuren
  1. Dinsdag
    • Van 11:00u tot 17:00u
    • Van 18:00u tot 20:00u
  2. 1ste en 3de zaterdag van de maand
    • Van 11:00u tot 15:00u
Contact

0494/94.67.77phone

vzwhetgoudenhart@gmail.comemail

Martinus Van Gurplaan 41A Lommellocation_on

Ondernemingsnr.: ON 0553687579

  1. Bij giften van 40 euro of meer ontvangt u een fiscaal attest.
  2. Storten kan op rekeningnummer BE35 7755 9400 0537, met vermelding "17042 WZS Gouden Hart Lommel"

Instagram

arrow_upward